Sunday, October 12, 2014

Η Apple προσφέρει πολλές πληροφορίες για την τεχνολογία πληρωμών NFC


Η Apple κατέθεσε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας που σχετίζεται με την τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού σημείου (NFC) και αν και δεν αναφέρει το Apple Pay, το έγγραφο προσφέρει μια σε εις βάθος ανάλυση σχετικά με το πώς η κινητή πλατφόρμα πληρωμών μπορεί να λειτουργήσει.

Η τεχνολογία NFC σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Apple Pay για να πληρώσετε τις συναλλαγές πατώντας το iPhone σας σε ένα τερματικό πληρωμής. Το US Patent & Trademark Office δημοσίευσε την αίτηση της Πέμπτης, η οποία αποκαλύφθηκε από την AppleInsider.
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαθέτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα πληρωμών που θα χρησιμοποιεί η Apple Pay, το οποίο δρα ως ένα είδος μυστικής επικοινωνίας ανάμεσα στη συσκευή iOS σας και το τερματικό πληρωμών NFC. Αντί για τη μεταφορά των δεδομένων της πιστωτικής σας κάρτας, η τεχνολογία αφορά ένα «one-time token» που έχει αποκωδικοποιηθεί από το τερματικό στο σημείο πώλησης. Εάν κάποιος έχει στα χέρια του αυτές τις πληροφορίες, είναι άχρηστες, επειδή υπάρχουν μόνο για μία συναλλαγή.
Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του διπλώματος ευρεσιτεχνίας εδώ και με εικόνες εδώ.

No comments:

Post a Comment