Thursday, September 5, 2013

'Εφτασε το τέλος του κόσμου! Η τρομακτική φάρσα της LG (video)


Οι υποψήφιοι για μια δουλειά με την LG Electronics στη Χιλή έπεσαν θύμα φάρσας όταν η εταιρεία τους έκανε μία τρομακτική φάρσα, η οποία έγινε μία δημοφιλής τηλεοπτική διαφήμιση.

Για να προωθήσει τις τηλεοράσεις της η LG δημιούργησε ένα ψεύτικο γραφείο στο οποίο μία τεράστια οθόνη 84 ιντσών τοποθετήθηκε σε ένα σημείο ώστε να μοιάζει με παράθυρο.


Οι ανυποψίαστοι τέσσερις άτυχοι αιτούντες - δύο άνδρες και δύο γυναίκες - έζησαν την τρομάρα της ζωής τους αφού στην εικόνα της τηλεόρασης, που ήταν απίστευτα ρεαλιστική, φαινόταν ένας κομήτης να πέφτει στην πόλη.

Ο συνδυασμός της υψηλής ευκρίνειας εικόνας και ήχου έκαναν τιτς υποψήφιους για την δουλειά να πανικοβληθούν και να ουρλιάζουν με την σκέψη πως έφτασε το τέλος της ανθρωπότητας.

Στη συνέχεια τα φώτα σβήνουν και τα ανυποψίαστα θύματα μείνουν στο σκοτάδι για λίγο.

Όταν τα φώτα ανάβουν ξανά, η πόρτα ανοίγει ξαφνικά και η ομάδα της LG αποκαλύπτεται με τις εκφράσεις των θυμάτων να ποικίλουν.

Κάποιοι ουρλιάζουν και φωνάζουν, ενώ άλλοι σπεύδουν να δουν την αστεία πλευρά των πραγμάτων και είναι πιθανώς απλά ευγνώμων που δεν έχουν βιώσει μόνο την αποκάλυψη.

Αυτός ο τύπος μάρκετινγκ ονομάζεται prankvertisement και από το κλιπ εμφανίστηκε στο YouTube τη Δευτέρα ότι έχει προβληθεί σχεδόν 1.500.000 φορές.



No comments:

Post a Comment