Thursday, October 16, 2014

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το iCloud Drive


Το iCloud Drive αποθηκεύει τις παρουσιάσεις, υπολογιστικά φύλλα, PDF, εικόνες, και άλλα είδη εγγράφων σας στο iCloud ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή σας στην οποία έχετε διαμορφώσει το iCloud. 



Επιτρέπει στις εφαρμογές σας να μοιράζονται έγγραφα για να μπορείτε να εργάζεστε στο ίδιο αρχείο από πολλές συσκευές.

Το iCloud Drive λειτουργεί με συσκευές που διαθέτουν iOS 8, υπολογιστές Mac με OS X Yosemite, PC με iCloud για Windows 4.0, ή μέσω του www.icloud.com. Για την πρόσβαση στο iCloud Drive, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο iCloud με το Apple ID σας. Το iCloud Drive λειτουργεί με υποστηριζόμενες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Pages, Numbers, Keynote, GarageBand, και κάποιες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Διαμόρφωση του iCloud Drive

Μπορείτε να διαμορφώσετε το iCloud Drive χρησιμοποιώντας τον Βοηθό διαμόρφωσης κατά την εγκατάσταση του iOS 8, ή μπορείτε να το διαμορφώσετε αργότερα στις Ρυθμίσεις. Το iCloud Drive αποτελεί αναβάθμιση από τα Έγγραφα και δεδομένα.

Όταν κάνετε αναβάθμιση στο iCloud Drive, τα έγγραφά σας αντιγράφονται στο iCloud Drive και είναι διαθέσιμα στις συσκευές σας που χρησιμοποιούν το iCloud Drive. Δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο iCloud Drive από τις άλλες συσκευές σας μέχρι να τις αναβαθμίσετε στο iOS 8 ή το OS X Yosemite.
Διαμόρφωση του iCloud Drive: Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» > «iCloud» > «iCloud Drive», ενεργοποιήστε το iCloud Drive και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Μεταφορά αρχείων

Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το συνοδευτικό καλώδιο. Στο iTunes στον υπολογιστή σας, επιλέξτε iPhone και μετά κάντε κλικ στις «Εφαρμογές». Χρησιμοποιήστε την περιοχή «Κοινή χρήση αρχείων» για να μεταφέρετε έγγραφα μεταξύ του iPhone και του υπολογιστή σας. 

Οι εφαρμογές που υποστηρίζουν την αποστολή αρχείων αναγράφονται στη λίστα εφαρμογών αποστολής αρχείων στο iTunes. Για να διαγράψετε ένα αρχείο, επιλέξτε το στη λίστα «Έγγραφα» και μετά πατήστε το πλήκτρο Delete. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε αρχεία που λαμβάνετε ως συνημμένα email στο iPhone.


No comments:

Post a Comment