Thursday, March 29, 2012

Πώς μπορώ να μεταφέρω αρχεία online εύκολα και γρήγορα;

Πάνε εκείνες οι εποχές που γράφαμε συνέχεια CD και DVD για να δώσουμε αρχεία σε κάποιο φίλο μας. Σήμερα επικρατεί η τεχνολογία των USB Sticks ή αλλιώς τα λεγόμενα «στικάκια». Μικρά σε μέγεθος, προσιτά στην τιμή, μεταφέρονται παντού εύκολα και κάνεις τη δουλειά σου. Όταν όμως έχουμε να δώσουμε αρχεία σε κάποιο κοινό, δηλαδή σε πέντε ή δέκα ή παραπάνω ανθρώπους, τότε η λύση βρίσκεται στο διαδίκτυο.

Έχω ξεχωρίσει μια υπηρεσία, την WeTransfer βολεύει αφάνταστα για μεταφορά αρχείων.


Μεταφορά αρχείων μέσω WeTransfer



Η υπηρεσία WeTransfer αξίζει να χρησιμοποιηθεί όταν θέλουμε να στείλουμε αρχεία σε ένα γνωστό αριθμό ανθρώπων, των οποίων γνωρίζουμε τα emails. Ανώτατο όριο αποστολής κάθε φορά είναι τα 2 GB και μπορείτε να στείλετε αρχεία όσες φορές θέλετε. Τα αρχεία διατηρούνται online για δύο εβδομάδες και δεν απαιτείται κάποια εγγραφή για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Επίσης, τα αρχεία συμπιέζονται και αποστέλλονται μέσα σε ένα συμπιεσμένο αρχείο, το οποίο ανοίγει με τη βοήθεια του προγράμματος Winrar.

Η διαδικασία χρήσης της υπηρεσίας έχει ως εξής:

  1. Επισκέπτεστε το WeTransfer.
  2. Επιλέγετε ποια αρχεία θέλετε να ανεβάσετε.
  3. Προσθέτετε το email ή τα email των παραληπτών
  4. Προσθέτετε το δικό σας email για να γνωρίζουν οι παραλήπτες τον αποστολέα.
  5. (προαιρετικό) Αφήνετε κάποιο μήνυμα στους παραλήπτες.

Θα λάβετε αμέσως μετά την αποστολή email βεβαίωσης της αποστολής των αρχείων, καθώς και email όταν οι παραλήπτες κατεβάσουν τα αρχεία που τους στείλατε.


http://konsoulito.gr/internet/pws-mporw-na-metaferw-arxeia-online-eukola-kai-grigora/

No comments:

Post a Comment