Wednesday, January 9, 2013

Apple και Intel ετοιμάζουν το επόμενο προϊόν τους, ένα ρολόι!



Η Intel και η Apple, δύο εταιρείες παγκοσμίου φήμης συνεργάζονται εδώ και καιρό στον τομέα των υπολογιστών, με την πρώτη να προμηθεύει την μηλοεταιρεία επεξεργαστές! Φαίνεται πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και εκτός του χώρου τον υπολογιστών!


Οι τελευταίες φήμες μιλούν για συνεργασία των δύο εταιρειών με σκοπό την παρουσίαση ενός έξυπνου ρολογιού. Το νέο αυτό smart watch όπως αποκαλείται από τα ξένα media η συσκευή, θα έχει οθόνη 1,5 ίντσας, θα τρέχει μία έκδοση του iOS βελτιστοποιημένη για αυτό και λογικά, η χρήση του θα είναι η προβολή των ειδοποιήσεων σας στην οθόνη του, αντί να βγάλετε το κινητό από την τσέπη σας.
Η επικοινωνία των συσκευών θα γίνεται μέσω Bluetooth 4.0, το οποίο υπόσχεται πολύ χαμηλή κατανάλωση. Βέβαια, εάν οι φήμες ευσταθούν και μία τέτοια συσκευή βρει τον δρόμο της προς τα ράφια των καταστημάτων, θα πρέπει να έχει και κάτι άλλο που θα μας εκπλήξει, μιας και αντίστοιχα gadgetάκια έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν, χωρίς μεγάλη επιτυχία.
Υ.Γ. Εάν είστε geeks, πιθανόν να αναρωτηθείτε γιατί η Apple θα χρησιμοποιήσει επεξεργαστές της Intel και όχι της Arm, οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι πολύ φιλικοί με την κατανάλωση. Αν βρείτε κάποιο καλό λόγο, πέραν του χρήματος, πείτε το και σε μας…

No comments:

Post a Comment