Saturday, May 5, 2012

Windows Phone 8, Ανακοινώνονται τον Ιούνιο στο Σαν Φρανσίσκο (;)

Η Microsoft ενημέρωσε τα δίκτυα της Αμερικής, για το δικό της event σχετικά με την εφαρμογές για Windows Phone. Η ημερομηνία που διάλεξε δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στο Apple WWDC και το Google I/O. Θα δούμε τα Windows Phone 8 εκεί;

Λίγη από την δημοσιότητα εκείνων των ημερών θέλει να κλέψει από τις Apple και Google η Microsoft, γι’ αυτό και τοποθέτησε χρονικά το Windows Phone Developer Summit στις 20 και 21 Ιουνίου.
Η οθόνη του mockup κινητού που εμφανίζεται στην πρόσκληση έχει κάποιες μικρές διαφορές σε σχέση με τα Windows Phone 7.5 και αυτός είναι ο λόγος που άρχισαν να προκύπτουν φήμες σχετικά με την παρουσίαση των νέων Windows Phone 8 ή Apollo στην εκδήλωση.


Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, πάντως είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε ή να ακούσουμε στοιχεία σχετικά με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνεται στα μέσα Ιουνίου, όταν η Apple θα έχει παρουσιάσει πιθανότατα το iOS 6, η Microsoft τα Windows Phone 8 και η Google θα ετοιμάζεται για το Android 5.0 Jelly Bean!

No comments:

Post a Comment