Saturday, April 14, 2012

Nokia Lumia 900 vs HTC Titan II, Δείτε την απόλυτη Windows Phone μάχη! [Videos]


Αν έχετε σκοπό να πάρετε “δυνατό” Windows Phone κινητό και είστε ανάμεσα στα Nokia Lumia 900 και HTc Titan II, τότε τα παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Τα βίντεο είναι από μερικά διεθνή τεχνολογικά site και συγκρίνουν τα κινητά σε όλους τους τομείς.
Οι δύο συσκευές θεωρούνται οι καλύτερες στα Windows Phone, με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά να είναι παρόμοια. Με αποτέλεσμα, η διαφορές τους να κρίνονται στην λεπτομέρεια.


Πιο συγκεκριμένα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia Lumia 900 είναι: επεξεργαστής στο 1,4 GHz, μνήμη RAM 512MB, οθόνη ClearBlack AMOLED 4,3 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixel, εσωτερική μνήμη 16GB και δύο κάμερες. Μία 8 Megapixel με φακό Carl Zeiss και διπλό LED Flash και μια μπροστά ανάλυσης 1 Megapixel για βίντεο κλήσεις. Επιπλέον, το κινητό έχει WiFi, Bluetooth και μπαταρία 1830mAh, η οποία δεν αφαιρείται.
Ενώ το HTC Titan II έχει: Super LCD οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών, μνήμη RAM 512MB, 1.5 GHz Snapdragon S2 μονοπυρηνος επεξεργαστής, αλλά και 8+8(=16!!) megapixels είναι έτοιμα να χαρίσουν την καλύτερη δυνατή Windows Phone εμπειρία. Όλα αυτά θα τροφοδοτούνται από μία μπαταρία 1,730mAh.
Δυστυχώς, σαν goodbyte έχουμε δοκιμάσει μόνο το Nokia Lumia 900 και δεν μπορούμε να είμαστε 100% αντικειμενικοί, γι αυτό δείτε τα βίντεο ώστε να βγάλετε να δικά σας συμπεράσματα.:.




No comments:

Post a Comment