Saturday, April 14, 2012

Apple, O Tim Cook επισκέπτεται την Valve


Όπως ο Steve Jobs, έτσι και ο διάδοχός του, Tim Cook, πραγματοποιεί κατά καιρούς επισκέψεις σε διάφορες εταιρείες με τις οποίες σκοπεύει να συνεργαστεί ή με τις οποίες συνεργάζεται ήδη. Ο τελευταίος του προορισμός, η Valve!

Η γνωστή εταιρεία, μαμά των Half-Life 2, Left 4 Dead 2 και Team Fortress 2 μόλις πρίν 1.5 χρόνο έδωσε το δικαίωμα στους gamers με mac να απολαμβάνουν τους τίτλους της. Η πρόσφατη αυτή επίσκεψη του CEO της Apple μπορεί να σημαίνει αρκετά πράγματα, αλλά αυτό που εμείς θέλουμε είναι η δημιουργία τίτλων για το iPad.
To νέο iPad, με την πανίσχυρη κάρτα γραφικών του, μπορεί να παίξει κυριολεκτικά τα πάντα και η Valve είναι μία πολύ καλή εταιρεία, η οποία εάν ασχοληθεί με το tablet, μπορεί να φέρει το mobile gaming σε άλλο επίπεδο. Από την άλλη, κάποιες φήμες θέλουν την Valve να εργάζεται πάνω σε ένα χειριστήριο για το iPad, κάτι το οποίο εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίθανο.
Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψη αυτή, μόνο καλός οιωνός μπορεί να χαρακτηριστεί. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα αυτή της συνεργασίας..

No comments:

Post a Comment