Tuesday, March 13, 2012

Google, Ετοιμάζει έκδοση του Chrome για το Metro περιβάλλον των Windows 8

Έτοιμοι να μπει στη μάχη των Windows 8 μοιάζει η Google, καθώς ήδη ετοιμάζει την έκδοση του Chrome που θα συμβαδίζει με το Metro Style περιβάλλον των Windows 8. Το περιβάλλον του νέου Chrome θα είναι φιλικότερο στην αφή, με σκοπό να συντροφεύει όλα τα Windows 8 tablets!

Η εποχή των Windows 8 πλησιάζει και οι εταιρείες που εμπλέκονται άμεσα με εφαρμογές που αφορούν desktops και laptops βιάζονται για να είναι έτοιμες για το νέο Metro Style UI. Μετά την Mozilla, που δήλωσε ότι ετοιμάζει έναν Metro based Firefox, ήταν η σειρά της Google να παραδεχτεί ότι έχει στα σκαριά την αντίστοιχη έκδοση του Google Chrome.


Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της Microsoft, οι browsers θα είναι από τις εφαρμογές που θα μπορούν να τρέχουν παράλληλη με κάποια άλλη εφαρμογή στο παρασκήνιο, αν και δεν θα μπορείτε να ανοίξετε δύο διαφορετικούς browser ταυτόχρονα (!).
Ο νέος Chrome θα συμβαδίζει με το πνεύμα των Windows 8, με τις διαφοροποιήσεις του να αφορούν εκτός από το design, την φιλικότερη διεπαφή για χρήση με τα δάκτυλα.
Το όλο πακέτο πάντως αρχίζει να μου αρέσει… Windows 8, λεπτά, όμορφα και γρήγορα tablets και τώρα Google Chrome!

No comments:

Post a Comment