Tuesday, March 13, 2012

Samsung Galaxy SII, Επιτέλους αναβάθμιση στο Android 4.0 ICS

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχετε ακούσει πολλές φορές για το πότε θα πάρει το Samsung Galaxy SII το Android 4.0 ICS, αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι επίσημο. Όμως τώρα ήρθε η ώρα!
Κατά τη διάρκεια λοιπόν της νύχτας η Samsung ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι όλοι όσοι έχουν στα χέρια τους το Samsung Galaxy SII και βρίσκονται σε Ευρώπη ή Κορέα θα μπορούν να κάνουν την πολυαναμενόμενη πραγματικά αναβάθμιση στο Android 4.0 ICS. Οι υπόλοιπες αγορές θα πρέπει να περιμένουν αλλά όχι για πολύ.

Samsung
Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα, τα Samsung Galaxy Note, Galaxy Tab 8.9 και 10.1 θα είναι οι συσκευές που θα λάβουν το μεγάλο update αμέσως μετά. Τέλος όσοι διαθέτετε παλιότερες συσκευές της Samsung (που ανήκουν στην κατηγορία Galaxy) δεν θα μείνετε παραπονεμένοι καθώς θα λάβετε update στο Gingerbread που θα φέρουν στην συσκευή σας κάποιες από τις λειτουργίες του Ice Scream Sandwich.
Για να κάνετε την αναβάθμιση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την νεότερη έκδοση του KIES αλλά και μέσω ΟΤΑ αλλά ο πρώτος τρόπος προτείνεται διότι μέσω ΟΤΑ σίγουρα οι καθυστερήσεις θα είναι πολλές.

No comments:

Post a Comment