Sunday, September 14, 2014

Το Facebook Messenger για Android επιτρέπει τώρα την προσθήκη κειμένου στις φωτογραφίες


Μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Facebook Messenger είναι πλέον διαθέσιμη για download για τους χρήστες συσκευών Android, παρέχοντάς τους με κάποιες ελκυστικές νέες δυνατότητες.

Αυτές οι νέες βελτιώσεις που σχετίζονται με τις φωτογραφίες, επιτρέπουν στους χρήστες να σχεδιάσουν εύκολα κάτι ή να προσθέσουν κείμενο σε εικόνες που θέλουν να μοιραστούν με τους φίλους τους στο Facebook Messenger.
Για να επωφεληθούν από τη λειτουργία, οι χρήστες θα πρέπει απλώς να πατήσουν στο εικονίδιο με τη φωτογραφία στη σειρά ελέγχου κάτω, το οποίο θα φέρει έναν οριζόντιο κύλινδρο φωτογραφίας.
Αφού επιλέξετε τη φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε, μπορείτε να πατήσετε το “Αα” (κείμενο) ή το εικονίδιο με το στυλό, το οποίο θα σας επιτρέψει να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα στη φωτογραφία, το Android Police εξηγεί.
Ένα από τα ζητήματα που προέκυψαν με τη νέα δυνατότητα αφορά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες που προέρχονται από την ενσωματωμένη κάμερα του Facebook Messenger δεν μπορούν να συμπληρωθούν, καθώς στέλνονται στους φίλους αμέσως. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε φωτογραφία που είναι ήδη διαθέσιμη στο smartphone ή το tablet σας πριν από την αποστολή αυτή.
Η νέα έκδοση του Facebook Messenger είναι ήδη διαθέσιμη για download μέσω του Google Play Store. Εάν η ενημερωμένη έκδοση δεν εμφανίζεται αμέσως, απλά ελέγξτε αργότερα, δεδομένου ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρόνο για να φτάσει σε όλες τις αγορές εκεί έξω.


No comments:

Post a Comment