Wednesday, September 11, 2013

iPhone 5C, όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα συσκευή της Apple



To φημολογούμενο iPhone 5C που είχαμε δει κατά επανάληψη σε διάφορα sites τις τελευταίες βδομάδες έγινε σήμερα πραγματικότητα! Πρόκειται για μια νέα συσκευή με πλαστικό κάλυμμα που θα διατεθεί σε πέντε διαφορετικά χρώματα (λευκό, πράσινο, μπλε, κίτρινο και κόκκινο) και αποτελεί την πρώτη από τις δύο συσκευές που θα αντικαταστήσουν το iPhone 5.



Η Apple επέλεξε να κατασκευάσει το iPhone 5C γύρω από ένα πλαίσιο ενισχυμένο με χάλυβα που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως κεραία. Ο τρόπος παραγωγής και η γενικότερη κατασκευή του προσδίδουν μια αίσθηση που δεν ταιριάζει σε καμία άλλη συσκευή που μπορεί να έχετε δει. Το μπροστινό μέρος είναι εξ ολοκλήρου από γυαλί σε μαύρο χρώμα ενώ το πίσω μέρος και τα πλαϊνά είναι κατασκευασμένα από ένα μοναδικό κομμάτι πλαστικού. 

Η Apple έχει δημιουργήσει, μάλιστα, μια σειρά από θήκες με τρύπες στο πίσω μέρος ($29 η κάθε μία) ώστε να προσωποποιήσετε ακόμα περισσότερο την εμφάνιση της συσκευής σας με έναν ομολογουμένως ιδιαίτερο τρόπο και 30 δυνατούς συνδυασμούς.



Κατά τα γνωστά, διαθέτει οθόνη Retina 4″ ιντσών με επεξεργαστή Α6, οπίσθια κάμερα 8 megapixels με video recording στα 1080p, νέα FaceTime κάμερα 1.2 megapixels για βντεοκλήσεις με καλύτερο φωτισμό και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με το iPhone 5. Υποστηρίζει, φυσικά, LTE (την μεγαλύτερη υποστήριξη στον κόσμο), 802.11a/b/g/n Wi-Fi,  Bluetooth 4.0 και το iOS 7.



Tο iPhone 5C θα κοστίζει $99 για την έκδοση των 16GB και $199 για την έκδοση των 32GB με διετές συμβόλαιο. Οι τιμές χωρίς συμβόλαιο κυμαίνονται στα $549 και $649 αντίστοιχα!
Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν στις 13 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 20 Σεπτεμβρίου σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Ηνωμένο Βασίλειο.








Πηγή: iphone

No comments:

Post a Comment