Wednesday, August 8, 2012

Νέες εικόνες του DROID RAZR HD


Δύο νέες φωτογραφίες του νέου Droid RAZR HD της Motorola διέρρευσαν στο φόρουμ του Droid και μας έδωσαν τη δυνατότητα να θαυμάσουμε κι εμείς τη νέα αυτή συσκευή!

Το Droid RAZR HD θα επικαλύπτεται περιμετρικά με kevlar, το οποίο θα εξαφανίζεται στα άκρα της συσκευής, θυμίζοντας αρκετά το προηγούμενο μοντέλο. Στην μπροστινή πλευρά μαζί με το όνομα βλέπουμε μία μεγάλη οθόνη 720p HD, με πλήκτρα πλοήγησης. Στις γωνίες παρατηρούμε μία ομαλοποίηση, που θυμίζει αρκετά το πρωτότυπο Droid Razr.

Η συσκευή χρησιμοποιεί 2.530 mAh μπαταρία, δηλαδή λίγο μικρότερη από αυτή του Motorola RAZR MAXX, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά γενναιόδωρη. Με το S4 chipset που θα είναι αρκετή για εξυπηρετήσει τους χρήστες για μία ολόκληρη μέρα σε χρήση.

Το μόνο προφανές μειονέκτημα του νέου Droid RAZR είναι στη συσκευή έχει εγκατασταθεί Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, αντί για Jelly Bean, το οποίο όμως δεν μας εξέπληξε αφού δεν είναι εφικτό για τους κατασκευαστές να αλλάξουν λειτουργικό σύστημα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά ελπίζουμε για μία αναβάθμιση μέσα στο φθινόπωρο!

No comments:

Post a Comment