Sunday, August 5, 2012

Η AMD προσλαμβάνει τον υπεύθυνο για την κινητή πλατφόρμα της Apple

Apple χάνει ένα από τους πιο πιστούς υπαλλήλους της, καθώς ο επονομαζόμενος αρχιτέκτονας της mobile πλατφόρμας της Apple, δηλαδή ο άνθρωπος που έφερε όλο το lineup των iDevices στα χέρια μας, φεύγει από το Cupertino.
Δυστυχώς για την Apple ο Jim Keller, αποφάσισε να φύγει από την εταιρία όπου υπηρέτησε ως διευθυντής της ομάδας υλοποίησης αρχιτεκτονικής της κινητής πλατφόρμας της Apple. O Jim βρήκε νέα δουλειά στην AMD μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε ότι αφορά επεξεργαστές και κάρτες γραφικών στους σταθερούς υπολογιστές και φορητούς.





Ο Jim θα έχει την θέση του αντιπροέδρου και επικεφαλής της αρχιτεκτονικής μικροεπεξεργαστών της AMD, εδώ υπάρχει και μία ειρωνεία καθώς ο Jim θα πρέπει να δίνει αναφορά στον Mark Papermaster ένα άλλο παλιό υπάλληλο της Apple όπου έφυγε από την εταιρία μετά από μια κόντρα με τον ίδιο τον Steve Jobs. Ο Mark δήλωσε πως
Ο Jim είναι ένα από τα πιο ευρέως σεβαστά και περιζήτητα καινοτόμα μυαλά στην βιομηχανία και μια πολύ ισχυρή προσθήκη στην ομάδα των μηχανικών μας.

No comments:

Post a Comment