Monday, May 7, 2012

Motorola Razr, Αναβαθμίζεται σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich;

Η Motorola από το 2011 είχε υποσχεθεί πως το flagship κινητό της, το Motorola Razr, θα αναβαθμιζόταν πολύ σύντομα σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση.
Σύμφωνα με διάφορα leaks το update είναι προγραμματισμένο για το τέλος του μήνα, αλλά φαίνεται πως μία ελληνική συσκευή με κάποιο τρόπο πρόλαβε και αναβαθμίστηκε.

 Φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή τους σε ελληνικό blog, δείχνουν την συσκευή να τρέχει κανονικά την έκδοση 4 του Android. Το skin της Motorola φαίνεται ολοκληρωμένο, και η έκδοση που φοράει είναι η 672.152.43.XT910.NonEfigsREtail.en.EU.


H ιστορία έχει ως εξής. Ο κάτοχος του κινητού το πήγε για service στον επίσημο αντιπρόσωπο που επισκευάζει τα κινητά της Motorola. Όταν το παρέλαβα, το άνοιξε και το κινητό έτρεχε φυσιολογικά την έκδοση Gingerbread. Καθ’ οδόν στο αυτοκίνητο, μέσω 3G, το κινητό τον ειδοποίησε για μία αναβάθμιση, την οποίο αποδέχτηκε χωρίς να κοιτάξει τι είναι. Όταν επέλεξε να εγκατασταθεί το update και το κινητό επανεκκίνησε, είδε την lock screen του ICS.
Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει ξεκινήσει το update της συσκευής, αφού ούτε στο δικό μας Razr, ούτε και σε όσους ρωτήσαμε, δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Φυσικά μπορεί στο service να πέρασαν κάποια rom για developers ή service, η οποία να δέχεται το νέο update. Πάντως οι φωτογραφίες φαίνονται φανταστικές!



Πηγή: www.techblog.gr


No comments:

Post a Comment