Monday, April 9, 2012

Windows Phone 8, Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους!


Τα Windows Phone 8 είναι η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση της Windows Phoneπλατφόρμας και όλοι την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Το λειτουργικό είναι ακόμα στο στάδιο της παραγωγής, αλλά οι πρώτες demo συσκευές κατάφεραν να βρουν το δρόμο εκτός εργοστασίου αφήνοντας το ηλεκτρονικό τους αποτύπωμα!

Το site Hitlinks δημοσίευσε μία φωτογραφία, η οποία δείχνει ένα ποσοστό συσκευών που έχουν επισκεφθεί το site να τρέχουν την έκδοση 8 των Windows Phone! Βέβαια το ποσοστό είναι πάρα πολύ μικρό, 0.15%, αλλά είναι αρκετό για να αποδείξει ότι υπάρχει συσκευή,/ες που τρέχουν τα Windows Phone 8. Όλα αυτά βεβαίως, στην περίπτωση που η φωτογραφία δεν είναι fake, οπότε και έχουμε μία τρύπα στο νερό.

Τα Windows Phone 8 είναι μία πολύ μεγάλη αναβάθμιση της πλατφόρμας, που αναμένεται διακαώς, καθώς θα φέρει μαζί της την πολυπόθητη υποστήριξη επεξεργαστών με παραπάνω απο έναν πυρήνες, οθόνες υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα! Η έκδοση Apollo είναι προγραμματισμένη για το 4ο τρίμηνο του έτους, αλλά ξέρετε πως είναι αυτά..

No comments:

Post a Comment