Monday, April 9, 2012

Samsung Galaxy SIII, Έρχεται στις 22 Mαϊου;

Το Samsung Galaxy SIII αποτελεί την πιο πολυ-αναμενόμενη συσκευή για το 2012, δεν συμφωνείτε; Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν το μεγάλο αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαϊου στο Λονδίνο. Πως όμως θα μοιάζει;΄

 Σύμφωνα λοιπόν με την πρόσκληση που κυκλοφόρησε σήμερα στον τεχνολογικό κόσμο το Samsung Galaxy SIII πρόκειται να ανακοινωθεί στις 22 του Μαίου σε αντίστοιχο event που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Βέβαια, παρόλο που αυτή τη φορά το flyer είναι αρκετά μικρό και ρεαλιστικό, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τον αν είναι αληθινό, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει και άλλες τέτοιες προσκλήσεις.
Βέβαια είναι αρκετά αληθοφανές το γεγονός ότι το event μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος το Λονδίνο βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω των Ολυμπιακών αγώνων. 



Πέρα από όλα αυτά, το πιο σημαντικό είναι ότι στο flyer φαίνεται ένα μέρος του Galaxy SIII και φαίνεται πραγματικά τρομερό. Απ’ότι βλέπουμε έχει αρκετά περίεργο αλλά και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακό σχεδιασμό. Βέβαια αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι το γεγονός ότι το Galaxy SIII φαίνεται πραγματικά πολύ λεπτό.
Η οθόνη αναμένεται να είναι 4.6ίντσες Super AMOLED Plus HD. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε σίγουροι καθώς έχουμε ακούσει και φήμες για οθόνη 4.8ιντσών.
Επιπλέον ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα του Samsung Galaxy SIII, ΄ένα με LTE για την Αμερική και ένα με 3G για τον υπόλοιπο κόσμο συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας.
Πως σας φαίνεται; Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει! Εμείς πάντως έχουμε κυριολεκτικά τρελαθεί.

No comments:

Post a Comment