Thursday, April 19, 2012

Pebble smartwatch, Το απίθανο ρολόι που θα αγόραζα χθες! [υπάρχει όντως]


Στις σελίδες του δημοφιλούς Engadget ανέβηκε η είδηση για την παραγωγή του Pebble smartwatch. Πρόκειται για ένα απίθανο ηλεκτρονικό ρολόι, με οθόνη ηλεκτρονικής μελάνης και συνδεσιμότητα με iPhone και Android!

Το Pebble smartwatch είναι το ρολόι που θα αγαπήσει κάθε gadget lover σαν εμάς. Οι σχεδιαστές του το παρουσίασαν μέσω της σελίδας Kickstarter, η οποία βρίσκει χρηματοδότες για νέες ιδέες και αφού έπιασαν τον στόχο των 100.000 δολαρίων (!) ανακοίνωσαν την κατασκευή του.

Πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρονικό ρολόι και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η οθόνη E-Ink. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει στο ρολόι να λειτουργεί για μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς φόρτιση, κάτι που αποτελούσε το βασικό μειονέκτημα για τις αντίστοιχες μέχρι σήμερα λύσεις.
Πέραν όλων αυτών, το Pebble smartwatch ενσωματώνει επεξεργαστή ARM, αισθητήρα επιτάχυνσης και φυσικά Bluetooth για να επικοινωνεί με τον αγαπημένο σας smartphone (iPhone ή Android).
Μπορείτε από σήμερα να προ-παραγγείλετε ένα Pebble ρολόι στην τιμή των 115 δολαρίων, γνωρίζοντας όμως εκ των προτέρων, ότι θα σας παραδοθεί το νωρίτερο το Σεπτέμβριο!



No comments:

Post a Comment