Saturday, March 24, 2012

Ακόμα πιο εύκολη επεξεργασία στα videos του YouTube



Οι μηχανικοί του YouTube έχουν παρουσιάσει εδώ και καιρό μια σειρά online εργαλείων, που δίνουν στον εκάστοτε uploader τη δυνατότητα ναβελτιώνει τις δημιουργίες του. Αυτές τις ημέρες κάνει ντεμπούτο μια ιδιαίτερη εύχρηστη επιλογή για τησταθεροποίηση της εικόνας.



Το πλέον συχνό πρόβλημα στα videos του YouTube είναι η κουνημένη κάμερα, κάτι απολύτως φυσιολογικό δεδομένου ότι ελάχιστοι χρησιμοποιούν τρίποδο. Η υπηρεσία έρχεται τώρα να βελτιώσει την κατάσταση, εξετάζοντας το περιεχόμενο του video κατά τη διαδικασία του upload και προτείνοντας στο χρήστη να εφαρμόσει το εργαλείο σταθεροποίησης σε περίπτωση που η εικόνα δεν είναι ομαλή. Σημειωτέον ότι το stabilization tool είναι υπόθεση μόλις ενός κλικ, οπότε μπορούν να επωφεληθούν από αυτό ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την επεξεργασία video.



Παράλληλα, έχει προστεθεί κι ένα εξίσου εύχρηστο εργαλείο για τη βελτίωση τηςφωτεινότητας. Όπως και στην περίπτωση της σταθεροποίησης, έτσι κι εδώ τα πάντα γίνονται με ένα και μόνο κλικ.

No comments:

Post a Comment