Thursday, March 8, 2012

Sony Vaio U, Slider tablet με Windows 8 και ποιότητα Sony

Με την είσοδο των Windows 8 στην αγορά, είναι σίγουρο ότι θα δούμε πολλά περισσότερα tablet με δυνατότητες αντικατάστασης των laptops. Ένα από αυτά ίσως είναι το Sony Vaio U, ένα slider tablet που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην CES και τώρα μοιάζει έτοιμο να ανακοινωθεί!

Η Microsoft θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένη όταν βλέπει τέτοιες συσκευές να πλησιάζουν στην παραγωγή, καθώς το στοίχημα που έβαλε με την ολική διαφοροποίηση του περιβάλλοντος των Windows ήταν τεράστιο. Μεγάλο κομμάτι των desktop users έχει σοβαρές αμφιβολίες για την ευκολία χρήσης τους, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο σκοπός για την Microsoft ήταν η είσοδος με αξιώσεις στην τεράστια αγορά των tablets.
Μια αγορά που αναμένεται να ανοίξει ακόμα περισσότερο με την είσοδο τέτοιων συσκευών, όπως το Sony Vaio U, που μπορούν να υποκαταστήσουν το παλιό σας laptop με άνεση. Η συσκευή ενσωματώνει φυσικό πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη, το οποίο εμφανίζεται ως slider όταν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε.

  
Από τη μία θα έχετε το tablet friendly περιβάλλον με Metro UI, εφαρμογές και παιχνίδια για τον ελεύθερο χρόνο σας και από την άλλη όλες τις εφαρμογές σας από το παλιό PC ή laptop που έχετε παρατήσει σπίτι!
Τέλειο; Το περιμένουμε μετά την κυκλοφορία των Windows 8, σε τιμή… tablet (ελπίζουμε).

No comments:

Post a Comment