Sunday, March 11, 2012

Liquipel, Προστατεύστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές από το νερό! [video]


Πως θα νιώθατε άμα οι ηλεκτρονικές σας συσκευές (smartphones, tablets) δεν κινδύνευαν να χαλάσουν σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με νερό; Σίγουρα μεγάλη ανακούφιση και ασφάλεια, έτσι δεν είναι; Δείτε πως η Liquipel έρχεται να το κάνει πραγματικότητα.

Η Liquipel αποτελεί μία εταιρία, η οποία προσπαθεί να κάνει τις ηλεκτρονικές συσκευές μας κυριολεκτικά αδιάβροχες. Η εν λόγω εταιρία δεν μπορούσε να λείπει λοιπόν από την έκθεση MWC, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν εκεί και μας έδειξε πως μπορεί κανείς να προστατεύσει το Smartphone του από το νερό χρησιμοποιώντας την νανοτεχνολογία.
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης της συσκευής είναι απλή. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να τους στείλει την συσκευή την οποία επιθυμεί να γίνει αδιάβροχη και οι ειδικοί της εταιρίας θα κάνουν τα υπόλοιπα.΄Η Liquipel έχει καταφέρει να κάνει αδιάβροχες αρκετές συσκευές μεταξύ των οποίων βρίσκονται ταiPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, Galaxy S2, HTC Evo 4G, HTC Evo Shift 4G κ.α.
Δεν έχετε πεισθεί ακόμη; Για του λόγου το αληθές δείτε το video που ακολουθεί.


Αν σας ενδιαφέρει να σας πούμε ότι οι τιμές ξεκινούν από 50$. Για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να επικοινωνήσετε με την ίδια την εταιρία.

No comments:

Post a Comment