Wednesday, October 15, 2014

Η Yahoo αλλάζει την εξωτερική της εμφάνιση



Η αρχική σελίδα της Yahoo αλλάζει από σήμερα, καθώς η εταιρεία ενημερώνει το interface της. Είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της ιστοσελίδας εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η γραμμή αναζήτησης έχει διευρυνθεί λίγο και μπορείτε να τη βρείτε κατευθείαν στην κορυφή της σελίδας, με τα trending θέματα να ακολουθούν.

Το μενού που χρησιμοποιείται είναι στην αριστερή πλευρά, σε ένα ξεχωριστό πίνακα, όπως παλιά, αλλά η όψη του έχει αλλάξει.

Από την αριστερή πλευρά του πίνακα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον email λογαριασμό σας, που με το νέο interface, θα σας εμφανίσει προεπισκοπήσεις για πολλά emails.
Το μενού του Yahoo Magazines διαθέτει εικόνες των συντακτών. β δεξιά υπάρχουν κάποια επιλεγμένα νέα από τα “Τελευταία Νέα” με μεγαλύτερη εικόνα.
Αν δεν μπορείτε να δείτε ακόμη το νέο κοστούμι της Yahoο, να είστε σίγουροι ότι θα εμφανιστεί μια από τις επόμενες μέρες.
Για να γίνουμε και λίγο κακοί, η Yahoο αντί να προσέχει τις εξωτερικές αλλαγές της ιστοσελίδας, καλό θα ήταν να ασχοληθεί και με την ασφάλεια των υπηρεσιών της. Καλό το “φαίνεσθαι” αλλά πολύ πιο ουσιώδες το “είναι.”

No comments:

Post a Comment