Saturday, October 11, 2014

Τo Windows 10 Store θα παρέχει επίσης Desktop Software Λογισμικό


Η Microsoft παρουσίασε μια προεπισκόπηση των νέων Windows 10 την περασμένη εβδομάδα, αλλά δήλωσε ότι το μενού Έναρξη, η ανανεωμένη λειτουργία αναζήτησης και η λειτουργία των πολλαπλών επιφανειών εργασίας αποτελούσαν μόλις το 10 τοις εκατό από αυτό που οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους στην τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος. 

Μία από τις αλλαγές ενδέχεται να είναι ένα ανανεωμένο Windows Store που θα παρέχει πρόσβαση σε κάτι επιπλέον, εκτός από τις σύγχρονες εφαρμογές.
Η ανανεωμένη υπηρεσία του Windows 10 Store, η οποία είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί σε μια μελλοντική δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού συστήματος, θα είναι ταχύτερη και θα παρέχει επίσης μια σειρά από υπηρεσίες για επιχειρήσεις.
Μία δημοσίευση σε blog αποκαλύπτει:
“Το Windows Store θα υποστηρίζει επίσης κάτι περισσότερο από τις σύγχρονες εφαρμογές. Θα προστεθούν εφαρμογές desktop, καθώς και άλλοι τύποι ψηφιακού περιεχομένου. Εμείς θα παρέχουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για τις εφαρμογές. Και θα παρέχουμε στο δημόσιο Windows Store ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για οργανισμούς και επιχειρήσεις, όπου ένας οργανισμός θα μπορεί να δημιουργήσει τη δική του λίστα εφαρμογών, καθώς και συγκεκριμένες line-of-business εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι τους. ”
Η Microsoft αφαίρεσε τη συγκεκριμένη δημοσίευση πολύ γρήγορα και παρόλο που η εταιρεία πιθανότατα ήθελε να προκαλέσει συζήτηση γύρω από για τις αλλαγές που θα εφαρμοστούν στα Windows 10,  η αφαίρεση της δημοσίευσης αποδεικνύει ότι κάποιες από τις λεπτομέρειες του νέου Windows Store δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί .
Η εταιρεία, ωστόσο, αναμένεται να προσφέρει μια προεπισκόπηση του νέου Store που θα περιλαμβάνονται στις επόμενες ενημερώσεις των Windows 10, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα συμβεί αυτό. Η πλήρης έκδοση των Windows 10 είναι πιθανό να εκδοθεί την άνοιξη του 2015, οπότε το νέο Store θα είναι έτοιμο έως τότε.


No comments:

Post a Comment