Monday, October 13, 2014

Το Google App μπορεί πλέον να κάνει κρατήσεις για δείπνο

Η Google κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του app της, που επιτρέπει στην εφαρμογή να κάνει κρατήσεις για δείπνο και να δίνει καλύτερες κατευθύνσεις και υπενθυμίσεις.

Η αναζήτηση μέσω ομιλίας, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στη Google όταν μιλάτε, υπάρχει ως δυνατότητα εδώ και λίγο καιρό, αλλά η ενημέρωση βελτιώνει την ικανότητά της να αναγνωρίζει τις σχετικές πληροφορίες.
Αν κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο και έχει αποθηκευτεί στον λογαριασμό Gmai σας, για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε: «Εντάξει, δείξε μου τα εστιατόρια κοντά στο ξενοδοχείο μου».
Το app θα κάνει κράτηση επίσης στο εστιατόριο – υπό την προϋπόθεση ότι το εστιατόριο είναι συνδεδεμένο με το OpenTable. Ή, αν θέλετε μόνο να εξερευνήσετε το μενού του συγκεκριμένου εστιατορίου, μπορείτε να ζητήσετε από τη Google να σας δείξει το μενού για μια συγκεκριμένη τοποθεσία.


Το ενημερωμένο app, το οποίο είναι διαθέσιμο για iOS και Android, σας επιτρέπει επίσης να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες ερωτήσεις, χωρίς να επαναλάβετε τις ίδιες πληροφορίες.

No comments:

Post a Comment