Saturday, September 20, 2014

Samsung Galaxy A5: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το νέο εντυπωσιακό mid-range smartphone


Ο λόγος για την υψηλών προσδοκιών σειρά A με τα mid-range smartphones και την ενσωματωμένη μεταλλική κατασκευή. 


Το SamMobile, λοιπόν, ανέβασε φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και φανερώνουν ένα νέο κινητό της σειράς Α, το οποίο θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Galaxy A5.


Το υλικό κατασκευής του κρύβει πολλά επιτρέποντας ορισμένους να αναφέρονται σε μία νέα σειρά συσκευών Α με διαφορετικό πλαίσιο, στην οποία θα περιλαμβάνονται 3 νέα smartphones και το πρώτο απ’ αυτά είναι το Α5. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το ψεύτικο δέρμα είχε μεγάλη επιτυχία και η Samsung ετοιμάζεται να τοποθετήσει ένα αντίστοιχο ψεύτικο μέταλλο  στη νέα της συσκευή. 


Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και οι φωτογραφίες δεν βοηθούν ιδιαίτερα στο να διαπιστώσουμε αν πρόκειται όντως για κάτι το διαφορετικό. Πάντως, σύμφωνα με το SamMobile το σώμα του κινητού θα είναι κατασκευασμένο από ένα “cold in the hand” υλικό και απ’ όσα μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα αρκετά εντυπωσιακό μοντέλο.


Από χαρακτηριστικά έχουμε μία οθόνη 5” HD (720p) Super AMOLED, έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400, 13ΜΡ οπίσθια κάμερα και 5ΜΡ εμπρόσθια, ενώ το λογισμικό του θα είναι η τελευταία έκδοση του TouchWiz. Σε θέμα χωρητικότητας διαθέτει 16GB, ενώ η μπαταρία βρίσκεται στα 2,330mAh. Ο επεξεργαστής του χρησιμοποιείται σε πολλές mid-range Android συσκευές. ωστόσο αξίζει να παρατηρήσουμε ότι το Α3, το πιο low-end smartphone της σειράς Α, θα διαθέτει τον Snapdragon 410, ο οποίος είναι καλύτερος.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ούτε καν στην Αμερική, αλλά ούτε και για την τιμή του. Φυσικά, αν όντως πρόκειται για υλικό κατασκευής χαμηλότερης ποιότητας από μέταλλο τότε σίγουρα περιμένουμε πτώση στην τιμή. Σχετικά, όμως, με τις συσκευές που θα ακολουθήσουν το Α5 και θα ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία της σειράς Α, μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για την Samsung οπότε δεν θα αποτελούσε έκπληξη να μας παρουσιαστούν συσκευές που διαφέρουν ελάχιστα αλλά παρόλα αυτά θεωρούνται διαφορετικά μοντέλα. 


Πώς σας φαίνεται το νέο smartphone της Samsung; Θα κάνει τη διαφορά ή τελικά θα είναι μια απ’ τα ίδια;


No comments:

Post a Comment