Thursday, September 18, 2014

Μόλις αγόρασες Android εφαρμογή; Έχεις 2 ώρες περιθώριο για επιστροφή χρημάτων!




Μπορεί το Android να μη διαθέτει δοκιμαστικές εκδόσεις (trial) των επί πληρωμή εφαρμογών όπως το Windows Phone, όμως δε μένει και άπραγο όπως το iOS, αφού κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει να του επιστραφούν τα χρήματα τα οποία δαπάνησε σε κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι εντός του Google Play.



Από τη στιγμή που ο χρήστης πραγματοποιεί την αγορά μιας Android εφαρμογής ή παιχνιδιού, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση των 2 ωρών, περιθώριο στο οποίο ο χρήστης μπορεί να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων του. Στο διάστημα αυτό, ο χρήστης μπορεί κανονικά να δοκιμάσει την εφαρμογή για όσο επιθυμεί.
Η Google αναθεώρησε σωστά μια προηγούμενη απόφαση της, με την οποία είχε ορίσει ως περιθώριο επιστροφής χρημάτων τα 15 λεπτά, χρονικό διάστημα στο οποίο οι χρήστες δεν προλάβαιναν να δοκιμάσουν την εφαρμογή ή το παιχνίδι το οποίο είχαν αγοράσει.
Η επιστροφή μιας εφαρμογής μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο μέσω της κινητής συσκευής του χρήστη, όσο και μέσω του υπολογιστή. Η διαδικασία υπάρχει στο Κέντρο Βοήθειας του Google Play.

No comments:

Post a Comment