Tuesday, May 14, 2013

Windows Blue, Το πρώτο leak είναι γεγονός!


Τα Windows 8 δεν βρίσκονται καλά καλά ένα χρόνο στην αγορά, ωστόσο η Microsoft βρίσκεται ήδη στην διαδικασία δημιουργίας της πρωτης ενημέρωσης του λειτουργικού της συστήματος, που μάλιστα θα έχει και διαφορετικό όνομα!

Τα Windows Blue λοιπόν βρίσκονται στα σκαριά λοιπόν ενσωματώνοντας μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές, εκτός των οποίων η μεγαλύτερη είναι ο Internet Explorer 11, αν και ακόμα δεν είναι γνωστές οι βελτιώσεις που θα “φοραει”. Πέραν του νέου browser, στην νέα έκδοση θα βρούμε την λειτουργία Snap View, η οποία δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να έχει 2 εφαρμογές για Windows 8 παράλληλα ανοιχτές, μια λειτουργία αρκετά χρηστική σε κάποιες περιπτώσεις την οποία μάλιστα έχουμε δει και σε κινητά, όπως στο Samsung Galaxy S III.
Επιπλέον, βλέπουμε βελτιώσεις στο γραφικό περιβάλλον, στην ενσωμάτωση του Skydrive, ενώ βελτιστοποιείται η εμπειρία χρήσης που θα έχουν οι χρήστες touch συσκευών. Εάν είστε περίεργοι για την νέα έκδοση, μπορείτε να την βρείτε σε διάφορα sites για ανταλλαγές αρχείων, ενώ στους επόμενους μήνες θα δούμε και τα πρώτα previews της νέα έκδοσης!

No comments:

Post a Comment