Friday, February 8, 2013

League of Legends, είσοδος και στα Mac [beta]


Το League of Legends το πλέον μεγαλύτερο παιχνίδι σε μέγεθος χρηστών κάνει την είσοδό του έστω και σε μορφή beta στο Mac προσπαθώντας να μεγαλώσει την ήδη μεγάλη βάση παικτών του και φυσικά στηρίζοντας μία αγορά που αναμένεται να μεγαλώσει στο μέλλον, παιχνίδια για Mac OS.

Ο client για Mac είναι σχεδόν έτοιμος ενώ πολλές αλλαγές έγιναν στο κώδικα ώστε τα Mac αλλά και τα PC να μπορούν να δεχθούν τα updates / bug fixes / υλικό κτλπ την ίδια στιγμή ώστε να μην υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα λειτουργικά.

Για την ώρα ο mac client είναι διαθέσιμος μέσω του Public Beta Enviroment (PBE) και σύντομα θα διατεθεί και στο υπόλοιπο κοινό αφού πρώτα λυθούν τυχόν προβλήματα και διορθωθούν τα bugs, μάλιστα η ίδια εταιρία προτείνει το κατέβασμα του client για mac για να δοθεί όσο το δυνατόν περισσότερο feedback.

Η ανακοίνωση έγινε στο forum του παιχνιδιού από τον Steve ‘Udyr’ Mieczkowski, Associate Producer της Riot οπότε ανοίξτε τα Macbook, iMac σας και ετοιμαστείτε για μάχες στις Αρένες της Δικαιοσύνης του League of Legends. Η λήψη του mac client μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ, εδώ.

No comments:

Post a Comment