Tuesday, May 15, 2012

Το πρώτο video game των Avengers θα κυκλοφορήσει για Xbox 360 και Wii U



Η ταινία Avengers είναι αυτή τη στιγμή το κορυφαίο προϊόν του Χόλυγουντ και όχι μόνο επειδή κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, αλλά επειδή έχει ήδη σπάσει όλα τα ρεκόρ εισπράξεων. Αυτό, βέβαια, δεν περνά απαρατήρητο από τη βιομηχανία του gaming.


Οι πρώτες συζητήσεις για το game franchise των Εκδικητών έχουν ήδη ξεκινήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Marvel δε θα αναθέσει τη δημιουργία των παιχνιδιών στη παλιά της συνεργάτιδα Sega, θεωρώντας ότι η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Έτσι, την ευθύνη για τα παιχνίδια θα έχει η Disney Interactive. Το πρώτο παιχνίδι θα έχει τον τίτλο Marvel Avengers: Battle For Earth και αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox 360 και Wii U. Να σημειωθεί ότι ουδείς γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Wii U της Nintendo, αν και πολλοί στοιχηματίζουν ότι θα το δούμε στην αγορά πριν τα Χριστούγεννα.

Το Battle For Earth δε θα είναι μεταφορά της ταινίας, αλλά θα αποτελεί την αρχή για μια σειρά παιχνιδιών με το έμβλημα των Avengers. Όλα αυτά, βέβαια, ισχύουν αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στο επόμενο διάστημα.

No comments:

Post a Comment