Monday, April 16, 2012

HTC One S, Η HTC αντικαθιστά όλα τα ελαττωματικά μοντέλα!


Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε φωτογραφίες σε διάφορα forums που δείχνουν το ολοκαίνουριο HTC One S σε μαύρο χρώμα να ξεφλουδίζει στις άκρες. Δείτε λοιπόν ποια ήταν η απάντηση της HTC στο συγκεκριμένο πρόβλημα!

Το HTC One S είναι το λεπτότερο smartphone της HTC μέχρι στιγμής με πάχος 7.8mm. Εξωτερικά μοιάζει πάρα πολύ με το HTC One X και θα μπορούσε πολύ εύκολα να ανήκει στην high-end κατηγορία. Λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και οθόνη με επικάλυψη Gorilla Glass. Περισσότερες πληροφορίες: 
- Οθόνη 4.3 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση qHD 960×540
- Επεξεργαστής dual-core Qualcomm Snapdragon S4 στα 1.5GHz
- Μνήμη RAM 1GB
- Κάμερα 8MP BSI (1080p HD)
- Μπροστινή κάμερα 1.3MP
- Αποθηκευτικός χώρος 16GB (χωρίς επέκταση)
- Λειτουργικό σύστημα Android ICS με περιβάλλον HTC Sense 4.0
- Ήχο Beats Audio
- Μπαταρία 1650mAh
Το καταπληκτικό αυτό μοντέλο της HTC φαίνεται ότι προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στους αγοραστές του, καθώς απ’ότι φαίνεται «ξεφλουδίζει» στις γωνίες της συσκευής. Δείτε και τη φωτογραφία που ακολουθεί για να πειστείτε.


Η ανταπόκριση της HTC ήταν άμεση αποδεικνύοντας πόσο υπεύθυνη εταιρία είναι. Πιο συγκεκριμένα, αφού δήλωσε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίστηκε σε ένα πολύ μικρό αριθμό συσκευών (αν θέλουμε το πιστεύουμε), ανακοίνωσε ότι κάθε ένας που αντιμετώπισε τέτοιου είδους προβλήματα μπορεί να επιστρέψει τη συσκευή στο σημείο από όπου το αγόρασε και να πάρει μία συσκευή αντικατάστασης.
Επιπλέον η HTC υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται κανένας νέος αγοραστής να αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα από δω και μπρος. Για να δούμε…

No comments:

Post a Comment