Thursday, April 5, 2012

Google, Δείτε για πρώτη φορά το “Project Glass” [video]

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δούμε κάτι για το οποίο ακούμε πολύ καιρό τώρα. Φυσικά αναφερόμαστε στα παντοδύναμα εικονικά γυαλιά της Google, τα οποία είδαμε σήμερα μέσα από το Google+. Δείτε τα.
Το συγκεκριμένο project προέρχεται από το Google X, το μυστικό εργαστήριο της Google. 

 Στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από την ίδια την Google, βλέπουμε ότι τα πολλά υποσχόμενα γυαλιά θα χρησιμοποιούν όλες τις υπηρεσίες της Google, ενώ οι δυνατότητες που θα δίνουν στον χρήστη θα είναι πραγματικά απεριόριστες. Θα μπορεί να έχει μπροστά στα μάτια του όλες τις πληροφορίες που θέλει, από τον καιρό μέχρι και το ποια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στον προορισμό του.


Φυσικά τα γυαλιά που βλέπουμε στις εικόνες δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά ένα prototype, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της Google το design αλλά και το interface δεν θα έχουν πολλές διαφορές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν φτάσουν στην αγορά θα γίνουν ανάρπαστα (ανάλογα βέβαια με την τιμή) και θα διευκολύνουν κατά πολύ τη ζωή μας.
Δείτε όμως και το video που ακολουθεί για να πάρετε μια ιδέα για το πως θα λειτουργούν τα εν λόγω γυαλιά, αλλά και τι θα μπορούν να κάνουν.

No comments:

Post a Comment