Tuesday, April 3, 2012

Cydia Store, 10 χρήσιμες εφαρμογές

Σήμερα σας παρουσιάζουμε 10 χρήσιμες εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο Cydia Store και οι οποίες θα κάνουν τη συσκευή σας πιο λειτουργική και εύχρηστη.
Προϋπόθεση? Να έχετε κάνει το κινητό σας Jailbreak…






Installous 4


Αποτελεί ίσως την πιο δημοφιλή εφαρμογή του Cydia Store καθώς δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη λίστα εφαρμογών του App Store. Πρέπει να σημειωθεί ότι το goodbyte.gr δεν επικροτεί την πειρατεία. Προτείνουμε από το installous να κατεβάζετε μόνο τις εφαρμογές που έχουν πρόσφατα αφαιρεθεί από το App Store ή στην περίπτωση που θέλετε κάποια παλιότερη έκδοση κάποιας εφαρμογής. Αν σας αρέσει κάποια εφαρμογή θα πρέπει να την αγοράσετε ώστε να ενισχύσετε τους developers. Για να κατεβάσετε το installous θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδρομή:
Cydia-Διαχείριση-Sources Πάνω δεξιά πατάτε την επιλογή διόρθωση και στη συνέχεια πάνω αριστερά την επιλογή προσθήκη και γράφετε http://cydia.hackulo.us Στο μήνυμα που θα προκύψει πατάτε προσθήκη και αφήνετε το κινητό σας να κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος επιστρέφετε στο cydia και επιλέγετε το hackulo.us που πλέον υπάρχει στα sources και επιλέγεται το installous.

SB Settings


Είναι η εφαρμογή εκείνη που σας επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε διάφορα settings όπως είναι το 3G, το bluetooth, η φωτεινότητα, το WiFi κ.α.

Winterboard


Σίγουρα οι πιο παλιοί χρήστες iPhone θυμάστε πόσο μεγάλο θέμα ήταν παλιότερα το να αλλάξεις φόντο στην επιφάνειας εργασίας. Με τη βοήθεια του winterboard μπορείτε όχι μόνο να βάλετε όποια εικόνα θέλετε για backround αλλά να αλλάξετε και το theme.

BiteSMS


Μόλις κατεβάσετε το BiteSMS το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξανανοίξετε τα μηνύματα σας με την κλασική εφαρμογή μηνυμάτων της Apple. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στην δωρεάν έκδοση της εφαρμογής αυτής εμφανίζονται διαφημίσεις σε διάφορα σημεία, που είναι πραγματικά εκνευριστικό. Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε την εφαρμογή να ξέρετε ότι κοστίζει μόλις 6.95€.

Cydelete


Το cydelete δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να σβήσει τις Cydia εφαρμογές απευθείας,όπως ακριβώς σβήνει και αυτές του App Store δηλαδή πατώντας πάνω στην εφαρμογή για κάποiα δευτερόλεπτα μέχρι ως ότου αρχίσουν οι εφαρμογές να κουνιούνται και στη συνέχεια πατώντας το x. Σε αντίθετη περίπτωση ο χρήστης αναγκάζεται να σβήσει τις εφαρμογές μέσω του Cydia.

 Springflash

 Με το Springflash μπορείτε να έχετε ένα LED Flash χωρίς να πρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Όταν θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή θα πρέπει να επιλέξετε πώς θα ενεργοποιείται το flash. Μια καλή επιλογή θα ήταν πατώντας για κάποια δευτερόλεπτα το πάνω κουμπί από τα volume buttons. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθείτε την εξής διαδρομή: ρυθμίσεις-activator-anywhere-up short hold στα volume buttons και επιλέγετε το springflash.

iFile 

Επιτρέπει την πλοήγηση στο file system. Μπορείτε να ανοίξετε αρχεία διαφόρων τύπων όπως π.χ ταινίες, ήχους, κείμενα, pdf, HTML κ.α . Τέλος δίνει τη δυνατότητα για zip-unzip.

Foldercloser

Όταν μπαίνετε σε μία εφαρμογή που βρίσκεται σε κάποιο φάκελο και βγείτε από αυτήν (πατώντας το home button) τότε μεταφέρεστε στην οθόνη αλλά ο φάκελος παραμένει ανοιχτός. Με αυτή την εφαρμογή, με το που πατήσετε το home button, κλείνει αυτόματα και ο φάκελος.

Five Icon Dock


Μπορείτε στο dock να έχετε 5 αντί για 4 εικονίδια, κάτι που πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ πρακτικό.
Οι 10 αυτές εφαρμογές έχουν φανεί πολύ χρήσιμες σε όσους είναι χρήστες iPhone. Ελπίζουμε να φανούν εξίσου χρήσιμες και σε εσάς.

No comments:

Post a Comment