Thursday, March 22, 2012

Και το God of War στις φορητές συσκευές της Apple;



Σε μια εποχή που το mobile gamingαναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, είναι λογικό όλο και περισσότεροι game developers να καλοβλέπουν τις φορητέςπλατφόρμες. Η τελευταία φήμη αφορά τοiOS και τη γνωστή σειρά God of War για το PlayStation.



Η εταιρεία Ready at Dawn Studios, η οποία έχει αναπτύξει τις εκδόσεις του γνωστού franchise για τη φορητή κονσόλα Sony PSP, φέρεται να αποκάλυψε ότι το God of War θα περάσει και στο PlayStation Vita, τη νέα κονσόλα της Sony. Αυτό, πάντως, που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς και στο iOS της Apple. Αν κάτι τέτοιο επαληθευτεί, θα είναι η πρώτη φορά που η σειρά επισκέπτεται το λειτουργικό της Apple για iPhone και iPad.

Προφανώς, η εταιρεία θέλει να εκμεταλλευτεί την τεράστια πελατειακή βάση του iOS. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες εταιρείες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις φορητές πλατφόρμες και ιδίως για το iOS. Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Bethesda ανακοίνωσεότι αναζητά game developer για τις συσκευές της Apple.

Το God of War είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, αν και με πολλές διαφοροποιήσεις, και αφηγείται τις περιπέτειες του Kratos, ενός ημίθεου Σπαρτιάτη που θέλει να εκδικηθεί του Ολύμπιους Θεούς για τα δεινά που του έχουν προκαλέσει.

No comments:

Post a Comment