Wednesday, February 15, 2012

Πέντε παιχνίδια που θα σπάσουν τα ταμεία το 2012!

Το 2012 έχει μπει πλέον για τα καλά και έχουμε να σας δείξουμε 5 παιχνίδια, τα οποία περιμένουμε με αγωνία, για να μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τις.. 22/12




1. Diablo III




Με το senior producer του παιχνιδιού να αποχωρεί πρόσφατα από την Blizzard πολλοί φοβούνται ότι το παιχνίδι θα καθυστερήσει και άλλο. Στην περίπτωση όμως που όλα κυλήσουν κατ’ευχήν, απο την κυκλοφορία του παιχνιδιού και μετά μην κανονίσετε τίποτα, διότι το πρόγραμμά σας έχει μόνο… hack ‘n slash!
 


2. Guild Wars 2


  
Ο πρώτο τίτλος ήταν μεγάλος αντίπαλος του WoW και αγαπήθηκε τόσο, ώστε η επικείμενη κυκλοφορία του 2ου μέρους να μην αφήνει του λάτρεις του παιχνιδιού να κοιμηθούν τα βράδια. Δημιουργείστε την Guild σας και αφήστε τα όπλα να μιλήσουν! Το comment στο βίντεο τα λέει όλα!


3. Grand Theft Auto V




Εδώ τα πράγματα είναι γνωστά. Σταματάτε έναν περαστικό με το αυτοκίνητό του, τον πετάτε έξω και αρχίζετε την ξέφρενη πορείας σας! Εάν θέλετε ολοκληρώνετε και κάποια αποστολή…


4. Borderlands 2




  Πολλά όπλα και πολλά πράγματα για να πυροβολήσετε! Όλα αυτά μαζί με μία καλή ιστορία και (ελπίζουμε) ένα καλό τέλος, το κάνουν άξιο διάδοχο του πρώτου τίτλου.

5. The Last of Us



Είστε ένας από τους λίγους επιζώντες, αφού αμέτρητα zombies έχουν σκοτώσει τους πάντες. Θα καταφέρετε να επιζήσετε; Τα έχουμε ξανακούσει όλα αυτά, αλλά ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Bruce Straley μας υπόσχεται πως δεν είναι σαν τα άλλα Zombie Games. Για να δούμε..

No comments:

Post a Comment